VIDEO | Sancțiuni pentru administratorii de drumuri care nu și-au îndeplinit obligația de a întreține drumul public pe timp de iarnă

În ultimele 24 de ore polițiștii rutieri maramureșeni au aplicat cinci sancțiuni contravenționale administratorilor de drumuri care nu și-au îndeplinit obligația de a  întreține drumul public pe timp de iarnă. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate depășește 14000 de lei.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3045 de lei pentru neîntreținerea corespunzătoare a DJ186 care traversează localitatea Strâmtura.

La fel au fost sancționați, de către polițiștii Secției 6 Sarasău, și cei responsabili de întreținerea DN19 în Pasul Huta. Și Poliția Orașului Borșa a aplicat, în ultimele 24 de ore, trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 8120 de lei pentru neîntreținerea DN18.

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș reamintește faptul că, în conformitate cu prevederile legale, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarna, potrivit reglementarilor în vigoare

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.