VIDEO | 64 de cazuri noi de COVID-19 în Maramureș în ultimele 24 de ore

Autoritățile au anunțat astăzi noul bilanț al infectărilor cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, la nivel național, s-au înregistrat 3.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, la 32.794 de teste. 64 dintre cazurile noi au fost raportate în județul Maramureș.

Grupul de comunicare strategică a anunțat și 116 decese. Pe secțiile de Terapie Intensivă, situația rămâne gravă, 1.054 de români fiind internați în stare gravă. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 857 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.