VIDEO | Retrospectiva Clubului Sportiv Municipal Sighet

Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației trage linie și face calcule. La sfârșit de an, prezintă o retrospectivă a activității secțiilor sportive din subordine.

Începând cu anul 2020, șahiștii Clubului Sportiv Municipal Sighet au obținut rezultate bune, cea mai mare realizare fiind menținerea pentru al doilea an consecutiv în SuperLiga Națională de șah pe echipe unde s-au clasat pe locul 5, fiind cea mai tânără formație înscrisă.Șahistii sigheteni, din cauza pandemiei, au participat la mai puține competiții decât anul trecut, cele mai bune rezultate obținute fiind o medalie de aur și bronz.

Cât despre echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Sighet,în anul acesta, s-a finalizat sezonul. 2019-2020, echipa de seniori a clubului nereușind să își îndeplinească obiectivul propus la începutul sezonului și anume calificarea în Liga a III-a., fiind învinsă în finala județului Maramureș, de Progresul Șomcuta Mare, la loviturile de departajare. Echipa de juniori a clubului a fost clasată pe primul loc, în momentul suspendării campionatului la o diferență mare de puncte de următoarea clasată.

În anul 2020 echipa de seniori a desfășurat un număr de 3 meciuri, un meci în sezonul 2019-2020, și anume finala județului pe care au pierdut-o cu Progresul Șomcuta Mare și 2 meciuri în Cupa Romaniei, unde au obținut o victorie în deplasare împotriva celor de la Olimpia Satu Mare, în primul tur, urmând a fi eliminați din competiție de către Sportul Șimleul Silvaniei, după un meci pierdut pe teren propriu.

La seția volei, în anul 2020 echipa de senioare a desfășurat 7 meciuri din care 3 acasă și 4 în deplasare și au finalizat sezonul 2019- 2020 pe locul 5 în Divizia A2 Seria Vest. Echipa de senioare participă pentru al treilea an consecutiv în Campionatul Național de senioare în Divizia A 2 Seria Vest cu o echipă tănără care are media de vârsta de 18 ani , sportive originare din municipiul Sighetu Marmatiei, reușind să obțină în prima parte a noului sezon care se va relua în anul 2021, 2 victorii și 3 înfrângeri.

Referitor la echipa de volei feminin, în anul 2020 împreună cu, Clubul Sportiv Școlar Sighet a reușit formarea piramidei sportive la nivel de copii și juniori (8-18 ani ). În urma evoluției bune la echipa de senioare, două dintre junioarele legitimate la Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației în vârstă de 15 ani au fost selectate pentru un trial la lotul național, reușind să lase o impresie bună celor care au participat la acest trial.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.