PROMO | Petreceți Noaptea dintre Ani alături de TV Sighet

Petreceți Noaptea dintre Ani alături de Programele TV Sighet. 2020 a fost un an greu încercat, cu multe provocări, renunțări, un an al introspecției, un an în care am învățat, poate mai mult ca niciodată să acordăm o mai mare importanță lucrurilor cu adevărat valoroase din viața noastră. În speranța că vom avea parte de un an mai bun, anul ce vine, vă invităm să rămâneți alături de programele TV Sighet, cu promisiunea că vom aduce în casele dumneavoastră un plus de optimism, veselie și speranță.

Ne mai despart câteva ceasuri de noaptea trecerii dintre ani sau noaptea de Revelion. De această trecere calendaristică sunt legate o serie de tradiții și superstiții, dar și obiceiuri ce se respectă mai cu seamă în satele românești.Despre toate acestea ne vorbește etnograful Pamfil Bilțiu, în cadrul emisiunii ”Manifest”, realizată de Dana Berci.

Un gând de bine, un mesaj de speranță ne tranmsite și părintele greco catolic Vasile Florea, la intrarea în noul an, în cadrul emisiunii ”Cuvânt de învățătură”..

Petrecere cu invitați de seamă și multă voie bună vă promite Adi Sabadîș în Noaptea dintre Ani, în cadrul ediției speciale a emisiunii”La casa cu voie bună”.

”Talent și pasiune pentru muzică”. Asta au dovedit de-a lungul anilor surorile Hojda, Flavia, Maria, Ligia și Francesca și asta vă vor oferi în dar la intrarea în noul an, prin intermediul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, realizată de Narcisa Chișiu.

La inițiativa realizatoarei emisiunii ”Zestrea Maramureșului”, Măriuca Verdeș, Ansamblul de coconi ”Iza”din Bârsana ne colindă la trecerea dintre ani, într-o ediție specială.

Adrian Orga este gazda dumneavoastră în Noaptea de Revelion, într-o ediție de sărbătoare ”Noaptea dintre ani cu TV Sighet”. Cu începere de la ora 22:30, intrăm în atmosfera de petrecere, cu invitați speciali, printre care Uliana Iurcuț, Găvrilă Dunca, Francesa Hojda și Mark Mesaroș, Camelia Trifoi și trupa lor. Rămâneți alături de noi să deschidem împreună o sticlă de șampanie, să cântăm ”La muți ani”și să petrecm până în zori.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.