VIDEO | Cum va fi vremea de Revelion

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru Revelion și prima parte a lunii ianuarie. Potrivit Administraţiei Naţională de Meteorologie în următoarele două săptămâni vremea va fi deosebit de caldă în anumite regiuni, temperaturile ridicate păstrându-se până pe data de 8 ianuarie.  Vor fi și precipitații sub formă de ploi și lapoviță, cu precădere în 31 decembrie.

În cea mai mare parte a intervalului, va predomina o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Astfel, în zilele cele mai calde media temperaturilor maxime va fi de 10…12 grade, iar a minimelor de 3…6 grade. În restul timpului, vor fi valori de 5…7 grade ziua şi -2…0 grade noaptea, mediat regional.

O scădere a temperaturilor, spre valori mai apropiate de cele climatologic specifice, este estimată pentru sfârşitul inatervalului, respectiv după data de 8 ianuarie. Probabilitatea pentru precipitații se va menţine ridicată pe parcursul celor două săptămâni; vor fi mai ales ploi, temporar mai însemnate cantitativ, în special în 31 decembrie.

Sursa foto: .b1.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.