VIDEO | PROMO | Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal Sighetu Marmației, continuă la TV Sighet

Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal Sighetu Marmației continuă la TV Sighet. În cadrul emisiunii ”Actualitatea Maramedia”din această seară, ce urmează imediat după Știrile TV Sighet, vorbim despre reguli și  recomandări de atenție pentru ingestia de vitamine asociate creșterii sistemului imunitar, dar și despre pericolul automedicației. Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei implementează proiectul „Spitale fără infecțîi”, în parteneriat cu Spitalul Clinic Central Ivano-Frankivsk din Ucraina.

În cadrul acestui proiect se derulează o campanie de sensibilizare pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor în rândul populației transfrontaliere. Campania de conștientizare din cadrul proiectului ”Spitale fără infecții” continuă azi la TV Sighet, de la ora 18:35 cu alți trei invitați, Levente Sarkady, medic ortoped, Toma Hanciuța, medic chirurg și Claudiu Hanciuța, medic chirurg în cadrul Spitalului Municipal Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.