VIDEO | Primul meci, prima victorie pentru juniorii 3 de la Academia de handbal Minaur

Primul meci, prima victorie pentru juniorii 3 de la Academia de handbal Minaur. Meciul împotriva celor de la LPS Bihor s-a încheiat cu scorul de 49-37, în favoarea echipei bărimărene.

În sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”  din Baia Mare, Academia de Handbal Minaur a jucat miercuri seara în grupa F primul meci din turul sezonului regulat (etapele 1-5) cu echipa LPS Bihor Oradea. Sportivii antrenați de Florin Mironescu și Claudiu Clonovszki au răspuns foarte bine indicațiilor celor doi antrenori chiar dacă pauză competițională a fost de aproape un an. Noul sezon vine cu mai multe modificări de regulamente, printre cele mai importante fiind cele legate de timpul de joc sau numărul de jucători. Așadar, se vor juca trei reprize de câte 20 de minute, iar în prima repriză echipele vor fi nevoite să joace cu 5 jucători de câmp + portar. În celelalte două reprize se va juca normal, cu 6 jucători de câmp + portar. Următoarele meciuri ale Academiei vor fii cu LPS Albă Iulia, Lic. L. Rebreanu Turda și LPS Cluj.

Eu sunt foarte mulțumit de evoluția lor. Sigur că am avut și greșeli, dar la vârsta lor, e normal, sunt tineri, plus că trebuie să ținem cont că băieții nu au mai jucat de aproape un an de zile. Noi suntem foarte încântați de evoluția lor, le-am zis să vină să joace cu zâmbetul pe buze. Noi considerăm că ăsta a fost derb-yul seriei”, spune Florin Mironescu,  antrenor coordonator Academia de Handbal Minaur.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.