VIDEO | PROMO: Medicul Vasile Bodnar, ”doctorul vieții”, invitat la emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”

Doctor în Medicină, membru al Academiei de Înalte Studii de la Iași, cercetător și inventator, medicul Vasile Bodnar vorbește în cadrule ediției de azi a emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare” despre efectele miraculoase ale produselor de regenerare și recuperare create după rețete bine studiate, pentru patru ari grupe de afecțiuni. Tot în cadrul acestei emisiuni, medicul vorbește și despre efectele curative ale ”Ciuberelor lui Solomon”, un alt proiect ambițios dezvoltat în comuna Săpânța.

În urma căutărilor minuțioase ale doctorului Vasile Bodnar s-au născut cinci produse, creme de regenerare create exclusiv aici, în Maramureș,  premiere mondiale, atestate, verificate, aprobate.Despre cum a început acest proiect și de unde încrederea în fitoterapie, ne voerbește medicul Vasile Bodnar în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”. Cremele naturale fitoterapeutice, cu extrase ecologice din plante, create de medicul Vasile Bodnar, sunt create si concepute deocamdată pentru patru grupe principale de afecțiuni.

”Oricât de mare doctor ai fi, și orice mare operație ai face, nu te poți hrăni doar cu tablete. Natura nu o poți scoate din contextual sufletului tău și a biologiei tale și a biofizicii tale, nu se poate.În ultimul timp, tandința oamenilor este de a aborda mai mult latura naturalist, pentr că aceasta este cea mia complex, cea mai sănătoasă, ai speranța că lucurile sunt mai bune, și așa este, tot ce a compus Dumnezeu în plantele astea, ți le oferă prin aceste produse de fitoterapie”, spune  medicul Vasile Bodnar.

Lumea este plină de specialiști care investighează în detaliu țesuturile și viața. Medicul Vasile Bodnar se ocupă de regenerarea țesuturilor folosind un complex terapeutic, complexul ”Ciuberele lui Solomon”, de la Săpânța.

Urmăriți interviuL integral în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, de joi, 11 februarie, de la ora 18:35, la TV Sighet.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.