VIDEO | Primul kilometru de asfalt s-a turnat pe DJ186, în Bârsana, în proiectul de reabilitare a Drumului Județean pe Valea Izei

Primul kilometru de asfalt s-a turnat pe DJ186, în Bârsana.  Drumul Județean pe Valea Izei este unul dintre cele mai importante proiecte ale actualului Consiliu Județean Maramureș. Turnarea asfaltului a început din dreptul Mănăstirii Bârsana, un reper extrem de important al județului.

Reabilitarea DJ 186 pe Valea Izei, între Bârsana și Săcel este un proiect al Consiliului Județean Maramureș, finanțat dinfonduri guvernamentaleprin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II. Proiectul presupune reabilitarea a 39,3 km de drum, valoarea totală a lucrărilor fiind de 91.891.820,71 lei fără TVA.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, alături de vicepreședintele Ioan-Doru Dăncuș, consilierul județean Ioan Sas, dar și primarii comunei Bârsana și Strâmtura, respectiv Teodor Ștefanca și Ioan Pasere au fost prezenți la turnarea primului strat de asfalt pe DJ 186, Valea Izei, în comuna Bârsana.

Acest moment este unul extrem de important în procesul de reabilitare a DJ 186, un deziderat de zeci de ani al localnicilor care își văd visul cu ochii: un drum care va fi reabilitat la cele mai înalte standarde.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.