VIDEO | Premii pentru cei mai buni sportivi maramureșeni

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Maramureș a premiat cei mai buni sportivi ai anului 2019 din județul Maramureș. În topul celor mai buni sportivi s-au regăsit și trei jucători de la echipele de handbal ale CS Minaur Baia Mare. Tot în cadrul acestui eveniment a fost premiată și echipa Știința Explorări Baia Mare.

De la CS Minaur Baia Mare au fost premiate Sonia Seraficeanu și Anca Polocoșer, care  au participat cu echipa României la Campionatul Mondial din Japonia. De asemenea, la Mondiale a fost prezent și antrenorul Costică Buceschi, principal la CS Minaur și secund la națională.

A fost nominalizat și Alexandru Csepreghi de la echipa masculină a CS Minaur, care s-a clasat cu echipa pe locul 9 în Liga Zimbrilor, acesta fiind desemnat cel mai bun jucător din Liga Națională și cucerind și titlul de golgheter al campionatului.

Ediția din acest an a Galei Voluntarilor și Sportivilor Maramureșeni i-a avut printre protagoniști și pe reprezentanții Științei Explorări. În clasamentul celor mai bune echipe ale județului, Știința Explorări a ocupat locul 2. De asemenea, căpitanul Dragoș Răileanu s-a situat pe poziția a 10-a în ierarhia celor mai buni sportivi din Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.