VIDEO | Gala voluntarilor și sportivilor maramureșeni

În 12 decembrie a avut loc Gala voluntarilor și sportivilor maramureșeni, organizată anual de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș. În cadrul galei au fost sărbătoriți și premiați tinerii, voluntarii, organizațiile neguvernamentale, sportivii și antrenorii cu performanțe notabile avute pe parcursul anului 2019.

Prin acest eveniment Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș recunoaște munca, meritele, eforturile și pasiunea celor care activează în aceste domenii.

”Suntem la Gala voluntarilor și sportivilor maramureșeni, un proiect propriu al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș finanța de Ministerul Tineretului și Sportului, un proiect al cărui scop este recunoașterea meritelor voluntarilor și sportivilor ca simbol al implicării în comunitate și al spiritului de inițiativă”, au precizat organizatorii.

De la acest eveniment nu au lipsit nici momentele artistice și demonstrațiile sportive.

Mai multe imagini de la Gala voluntarilor și sportivilor maramureșeni puteți urmări începând cu ora 18:30 în cadrul emisiunii Manifest, de la TV Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.