PREFECT ARGEŞ: 32 de copii cu scaune diareice sunt internați în spitalele din județ

PREFECT ARGEŞ: 32 de copii cu scaune diareice sunt internați în spitalele din județ

 Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a declarat joi că 32 de copii cu scaune diareice sunt internați în spitalele din județ, din care 28 la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Prefectul a precizat că instituția pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situația copiilor internați în Argeș. 
"Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP și a Spitalului de Pediatrie cu privire la situația copiilor internați în Argeș, cât și în București, începând de mâine Instituția Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situația copiilor internați la Spitalul de Pediatrie și la celelalte spitale în Argeș. În acest moment, mai sunt internați un număr de 32 de copii cu scaune diareice, din care 28 la Spitalul de Pediatrie. Ceea ce este îmbucurător — în ultimele 24 de ore fiind internat la acest spital un singur copil", a spus joi, într-o conferință de presă, prefectul Cristian Soare. 
Potrivit acestuia, copiii internați în spitalele din județ în acest moment se încadrează, ca număr și ca simptomatologie, în media de internări pentru această perioadă a anului. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.