Pompierii au evacuat apa din gospodării inundate și au stins incendii care au cuprins mașini, precum și oale uitate pe foc

Pompierii militari maramureșeni au intervenit, în weekend, la mai multe situații de urgență.

  • Vineri, 26 iunie, pompierii Detașamentului “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au acționat la un accident rutier, care a avut loc pe strada Valea Roșie din municipiu. Victima, un bărbat, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. În aceeași seară,pompierii militari din Baia Mare au intervenit din nou, la un incendiu semnalat pe strada Victor Babeș din municipiu. Din fericire, a fost vorba doar de o cratiță uitată pe foc.
  • În noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii militari au intervenit pe strada Dimitrie Cantemir din Baia Mare. Și de această dată a fost vorba doar despre o oală uitată pe foc. În aceeași zi, în jurul orei 13.00, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA-SMURD, de la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, au acționat la lichidarea unui incendiu izbucnit la tabloul electric al unui apartament situat într-un bloc de pe bulevardul Decebal din municipiu. Flăcările au afectat doar tabloul electric și un covor.
  • Sâmbătă după-amiază, un echipaj al Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației a acționat la evacuarea apei din curțile a patru gospodării din satul Cornești. Acestea au fost inundate în urma ploilor abundente.
  • Duminică, un echipaj de stingere a intervenit, în jurul orei 17,30, pe strada Păltinișului din Baia Mare, la stingerea unui incendiu la un autoturism. A ars interiorul automobilului, în proporție de 50 %.
  • Săptămâna a început cu intervenția unui echipaj de stingere din cadrul Gărzii nr. 2 de Intervenție Borșa, la stingerea unui autoturism, pe strada Principală din Moisei. Acesta a ars aproape în totalitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.