Pe tarabele din piaţă găsim la produsele lactate aceleaşi preţuri ca şi anul trecut

Pe tarabele din piaţă găsim la produsele lactate aceleaşi preţuri ca şi anul trecut

Desi in ultima perioada s-au inregistrat scumpiri in toate sectoarele de productie, pe tarabele din piata gasim la produsele lactate aceleasi preturi ca si anul trecut. Producatorii justifica aceasta oferta prin faptul ca o crestere a preturilor le-ar alunga clientii si asa  considerabil redusi, fata de alti ani.  Pe tarabele producatorilor autohtoni din Piata de Alimente,  branza proaspata si cea framantata o gasim la pretul de 14 -15 lei. Producatorii sunt foarte ingrijorati deoarece, in comparatie cu anul trecut, numarul celor care cumpara produse lactate a scazut simtitor.
 Unii dintre ei, in dorinta de  a atrage cat mai multi cumparatori , fac discount la cantitati mai mari cumparate, altii insa, asteapta vremuri mai bune, care le vor aduce clienti mai multi si implicit venituri mai mari, care sa rasplateasca eforturile depuse pentru obtinerea produselor destinate vanzarii.Intervievati de reporterii TV Sighet, unii sigheteni considera destul de accesibile preturile lactatelor, altii dimpotriva, foarte scumpe. Un lucru este clar, cei mai multi cumparatori cerceteaza piata, negociaza, poate, poate reusesc sa scoata un pret mai bun.
Producatorii sustin ca pentru a produce cas de calitate, e nevoie de multa munca, preturile sunt mici, iar cumparatorii se lasa asteptati.
Au insa speranta de mai bine, in luniile viitoare e posibil ca vanzarile sa creasca, deoarece sighetenii incep déjà sa-si faca provizii pentru iarna.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.