VIDEO | Până în data de 21 decembrie se pot depune online dosarele pentru ocuparea posturilor de conducere în învățământ

Până în data de 21 decembrie se pot depune online dosarele pentru ocuparea posturilor de conducere în învățământ. Este vorba despre poziții de directori și directori adjuncți, vacante la nivelul județului Maramureș.

Există 140 de astfel de poziții pentru care se pot depune dosare de candidatură, dintre care 109 posturi de directori și 31 pentru directori adjuncți.

Având în vedere că la data de 9 ianuarie expiră contractul de management pentru cadrele didactice care au ocupta funcții de directori sau directori adjuncți, pentru ocuparea acestor posturi care a avut loc în urmă cu patru ani, este necesar, ca până la data de 21 decembrie să-și depună candidatura în vederea contiuării ocupării funcției de director, respectiv director adjunct. Desigur, dacă sunt și alte cadre didactice doritoare să ocupe aceste posturi, este posibil și toate candidaturile se transmit online, până la data de 21 decembrie”, precizează Ligia Duruș, inspector cu atribuțiuni de purtător de cuvânt în cadrul ISJ Maramureș.

Sunt anumite condiții care trebuie neapărat îndeplinite. Candidații trebuie să fie titulari în învățământ, să aibă cel puțin gradul didactic doi și să fie membri în corpul de experți în management educațional. Toate documentele necesare sunt făcute public în anunțul Ministerului Educației, afișat pe site-ul ISJ Maramureș și de asemenea adresa la care se trimit toate ducumentele. .

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.