ORDINEA DE ZI: 9 proiecte de hotărâre votate în unanimitate, iar unul amânat. Vezi ce decizii au luat aleșii locali la ședința de azi

ORDINEA DE ZI: 9 proiecte de hotărâre votate în unanimitate, iar unul amânat. Vezi ce decizii au luat aleșii locali la ședința de azi

 Consilierii locali sigheteni s-au întrunit astăzi în ședință. 10 proiecte de hotărâre au fost supuse votului aleșilor locali. 9 proiecte de hotărâre au fost votate în unanimitate, iar unul a fost amânat.

Primul proiect de pe ordinea de zi a fost cel privind aprobarea închirierii de către Serviciul Public de Gospodărire Urbana a unor spații situate în municipiul Sighetu Marmației, strada Piața Libertății nr. 24, cu destinația prestării de servicii, învățământ, cultură, sănătate și formare profesională. Consilierii locali au votat și un proiect de hotărâre  privind aprobarea vânzării prin licitație  publică deschisă cu strigare a unui imobil în suprafață de 88 mp situat pe strada Avram Iancu nr. 5. Un alt proiect votat de consilieri a fost cel privind solicitarea către Consiliul Județean de adoptarea unei hotărâri pentru transmiterea din domeniul public al județului Maramureș și administrarea DGASPC Maramureș în domeniul public al municipiului Sighetu Marmației a unui imobil situat în Sighet pe strada Avram Iancu nr. 28 A.
Aleșii locali sigheteni au mai votat un proiect privind aprobarea achiziționării în domeniul public al orașului a unui imobil în vederea realizării unui sistem de fluidizare a circulației rutiere la intersecția străzilor Dragoș Vodă și Alexandru Ivasiuc.
 De asemenea au fost aprobate proiecte de hotărâre privind aprobarea efectuării unor operațiuni de cadastru  și publicitate imobiliară pentru un imobil în natură teren intravilan  și construcții situat pe strada Piața Libertății nr.1, pentru imobilul situat pe strada Piața Libertății nr. 20, pentru un imobil situat pe strada Ioan Mihaly de Apșa nr. 13 și pentru imobilul în natură teren intravilan cu construcții, situat pe strada Avram Inacu nr. 22.
Șeful Poliției Municipale Sighet a prezentat, în cadrul ședinței, evoluția fenomenelor antisociale din Sighet și măsurile întreprinse pentru promovarea siguranței și apărarea comunității în anul 2016. Pe ordinea de zi s-a regăsit și un proiect privind prezentarea de către Centrul Cultural a raportului de activitate pentru anul 2016 care a fost amânat pentru o ședință viitoare deoarece reprezentanții instituției nu au putut fi prezenți la ședință.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.