Oferte pentru cei care își doresc o carieră în militărie

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți din luna octombrie au  participat și reprezentanți  ai  Cercului Militar Judeţean Maramureş dar și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Aceștia au oferit informații și detalii tinerilor care doresc să urmeze o carieră în domeniul militar.

În cadrul acestui eveniment reprezentanții biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Maramureş au prezentat oferte privind cariera militară și informații privind etapele de urmat pentru tinerii care își doresc o carieră militară.

”Suntem și de data aceasta prezenți la invitația AJOFM Maramureș cu un stand de prezentare a ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale. Dorim să promovăm în primul rând imaginea Armatei Române dar și să oferim informații tinerilor maramureșeni interesați de a urma o carieră militară. În acest an avem un număr de 600 de locuri la cele 5 licee militare dar și locuri la instituțiile militare de învățământ pentru formarea ofițerilor, a maiștrilor militari și a subofițerilor din Armata României”, a delcarat Dinu Babiș, ofițer de stat mojor în cadrul biroului informare recrutare al Centrului Militar Județean Maramureș.

Sunt disponibile locuri pentru ofițeri, maiștri militari și subofițeri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.