O jucătoare de la CS Minaur, cea mai tânără componentă a lotului național

În vârstă de 19 ani, Andreea Popa este cea mai tânără componentă a lotului național de handbal al României. Momentul în care a ajuns să se antreneze alături de Cristina Neagu și Crina Pintea a fost unul dintre cele mai emoționante din cariera sa.

Medaliată cu argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European în 2017, sportiva legitimată la Minaur Baia Mare visează la cea mai importantă distincție, își dorește să devină cea mai bună jucătoare din lume.

„A fost o emoție de nedescris. Când le vedeam la televizor, mă gândeam cum ar fi să fiu lângă ele, să vorbesc cu ele, să văd cum sunt ele ca oameni. Mereu mă încurajau, ziceau să nu am emoții, să mă simt bine și să fac ceea ce știu. A fost o emoție foarte plăcută. M-au surprins pentru că, în teren, Cristina pare o fire impulsivă, care știe să își conducă echipa și mă întrebam dacă e așa și în afară. De fapt, este o fire foarte amuzantă și o persoană foarte ok. E printre modelele mele din România. De când eram mică am tot auzit de Cristina Neagu, ce a făcut și ceea ce face ea este excepțional”, a spus Andreea Popa, componentă a echipei naționale de handbal a României.

Andreea Popa are o legătură strânsă cu handbalul încă din perioada copilăriei.

Sursa foto: Facebook / CS Minaur

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.