VIDEO | O fetiță de 3 ani și un băiețel de un an au rămas fără mamă după ce aceasta a fost ucisă de tatăl copiilor

O tânără de 18 ani din Vișeu de Sus a fost găsită decedată sâmbătă seara într-o cabană părăsită din localitate. Principalul suspect în acest caz este chiar iubitul fetei și tatăl copiilor ei despre care localnicii spun că era violent cu ea. După comiterea crimei acesta ar fi încercat să se sinucidă însă oamenii legii l-au găsit la timp și l-au salvat.

A fost constituită echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat tânăra.

”Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112  despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

”S-a dispus începerea urmăririi penale față de un suspect pentru comiterea infracțiunii de omor. Din primele date, omorul a fost comis pe fondul consumului de alcool și a unei crize de gelozie.”,  a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Duminică tânara mamă a fost înmormântată. În urma ei au rămas doi copii, o fetiță de 3 ani și un băiețel de un an.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.