VIDEO | Agenții economici din domeniul turistic, îndemnați să ia parte la proiectul Visit Maramureș

Având în vedere strategia de promovare a tradițiilor şi obiceiurilor  păstrate de-a lungul timpului în Maramureş, dezvoltată în scopul atragerii unui număr cât mai mare de vizitatori, Consiliul Judeţean invită toţi agenţii economici care desfăşoară activităţi în domeniul turistic să-și unească eforturile în cadrul proiectului Visit Maramureș, o inițiativă de promovare a județului, accesibilă online.

Totodată, se dorește actualizarea bazei de date cu privire la situaţia tuturor unităţilor de cazare, a unităților de servirea mesei din județ, prezente în circuitul turistic. Acestea vor fi promovate în cadrul aplicației Visit Maramureș, disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android.

Visit Maramureş este o aplicație bilingvă (română – engleză) care facilitează accesul unei palete mai largi de utilizatori. Visit Maramureș funţionează preponderent online, dar are posibilitatea de a funcţiona şi parţial offline.

Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot afla informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informaţii turistice – Centre informare turistică/Salvamont Maramureș și harta Maramureşului.

Operatorii de turism care doresc să răspundă pozitiv invitației de a fi promovați gratuit în cadrul aplicației Visit Maramureș sunt rugați să transmită următoarele informații:

– date de contact ( număr telefon, adresa e-mail și adresa unității, pagină web);
– certificatul de clasificare şi anexa unităţii turistice;
– trei fotografii relevante privind unitatea turistica, cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
– o scurtă descriere a unităţii de cazare şi a serviciilor oferite potenţialilor clienţi;

– documentele se transmit pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro; telefon 0262 206 113.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.