VIDEO | Pentru sezonul viitor, se anunță multe modificări în componența lotului de handbal feminin de la CS Minaur Baia Mare

Pentru sezonul viitor, se anunță multe modificări în componența lotului de handbal feminin de la CS Minaur Baia Mare, Multe jucătoare se află la final de contract.  O parte dintre jucătoare se retrag din activitatea competițională, iar altele au avut oferte mai bune decât cele pe care le-au oferit cei de la Minaur.

”În principiu vor pleca vreo 11 jucătoare și bineînțeles, tot atâtea vor veni. Dintre jucătoarele care pleacă, le menționez pe Ana Maria Măzăreanu, Silvia Lisefsca, Oana Cârstea, Maria Șteriova, Cami Hotea, Oana Bondar, MIhaela Conache. Sunt mai multe jucătoare. Probabil, iubitorii handbalului sunt interesați de noile jucătoare care vor veni. În principiu suntem cam la 90% cu efectivul complet. Mai avem negocieri cu două juctoare pe două posturi pe care suntem mai vulnerabili în acest moment”, spune Daniel Kotecz, managerul echipei de handbal feminin,CS Minaur Baia Mare.

Două jucătoare noi vor veni din Suedia, portar, respectiv inter stânga din naționala Suediei, două jucătoare din Serbia, interg stânga, respectiv inter dreapta, o extremă dreapta din Japonia, o altă extremă stânga din Brazilia, plus alte jucătoare din România. Ana Maria Tănăsie care revine după câțiva ani la Baia Mare, extremă stânga acum la Măgura Cisnădie. Angela Cioca, fostă componentă a Lotului Național de Tineret, care vine acum din Spania. Două jucătoare de la Corona Brașov, s-ar putea deasemenea alătura lotului băimărean. Discuții sunt și în ceea ce privește acoperirea postului de pivot, cu o altă jucătoare.

”În principiu, în 29 iunie se vor relua pregătirile,  să vedem ce se va întâmpla cu carantina și cu izolarea pentru jucătoarele care trebuie să vină din străinătate. Probabil după 15 iunie vom ști dacă se finalizează starea de alertă sau se prelungește. În rpima săptămână din luna iulie vom avea vizita medicală, va urma un cantonament de pregătire la Sfântul Gheorghe. La sfârșit de iulie, începu de august vor avea loc o serie de jocuri de pregătire. CRed c avem pregătite zece meciuri cu echipe din străinătate și cinci cu echipe din România. Campionatul 2020-2021 se va relua din 27 august”, spune Daniel Kotecz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.