O femeie a înşelat un bărbat spunând că îl ajută să cumpere Gara Snagov şi un tren cu 12 vagoane

O femeie a înşelat un bărbat spunând că îl ajută să cumpere Gara Snagov şi un tren cu 12 vagoane

O femeie este cercetată pentru înşelăciune, după ce a primit de la un bărbat 600.000 de lei pentru a-l ajuta să cumpere două terenuri de peste cinci hectare, pe care erau două hale, precum şi Gara Snagov pentru 200.000 de euro, în acelaşi preţ fiind inclus şi un tren cu locomotivă şi 12 vagoane.Femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost identificată luni, fiind suspectată de înşelăciuni cu terenuri, construcţii şi alte bunuri mobile, se arată într-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Capitalei.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în perioada august – septembrie 2009, femeia a înşelat un bărbat de 55 de ani, spunând că este reprezentanta unei societăţi comerciale şi cî îi poate intermedia achiziţionarea a două terenuri, trei imobile şi a mai multe bunuri mobile.

Tranzacţiile ar fi vizat două terenuri ce însumează 5,37 hectare, pe care s-ar fi aflat două hale, precum şi Gara Snagov, femeia spunând că acestea pot fi achiziţionate cu 200.000 de euro. În acelaşi preţ, femeia a promis şi intermedierea achiziţionării unui tren format din 12 vagoane şi o locomotivă.

Pentru aceste achiziţii, femeia a primit 600.000 de lei, dar a emis facturi şi chitanţe fiscale doar pentru 40.000 de lei, acestea fiind însă falsificate.

Femeia este cercetată pentru înşelăciune, prejudiciul produs de ea fiind de 640.000 de lei.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că femeia se numeşte Mădălina Ionescu şi a încercat în acest mod să facă rost de bani pentru a-şi achita datorii mai vechi.

Potrivit surselor citate, pentru a-l convinge pe bărbat că are "relaţii sus-puse la CFR", Mădălina Ionescu a mers la Ministerul Transporturilor împreună cu acesta. Femeia a intrat într-un birou şi, la scurt timp, a revenit spunându-i victimei "că domnul director este ocupat, dar a spus că problema este rezolvată".

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.