Sighet: Îmbulzeală la alimente

Sighet: Îmbulzeală la alimente

Cozi infernale în rândul persoanelor care beneficiază de ajutorul social alimentar. De ieri a început distribuirea alimentelor la Cantina de ajutor social, unde sute de oameni s-au înghesuit pentru a nu rata vreun produs. Dacă ieri s-au distbuit pachetele alimentare pentru persoanele cu dizabilităţi, astăzi a venit rândul pensionarilor care beneficiază de acest sprijin. Încă de la primele ore ale dimineţii, aceştia s-au aşezat în faţa cantinei, pentru a-şi primi alimentele.
Distribuirea alimentelor persoanelor care beneficiază de ajutor social, au început încă de ieri. Persoanele cu dizabilităţi s-au prezentat ieri la Cantina de Ajutor Social, pentru a-şi ridica pachetele cu alimente. În acest an se distribuie un număr de 9 produse, ceea ce înseamnă cu două produse mai mult decât anul precedent. Ieri, un număr de aproximativ 200 de persoane, au plecat acasă cu sacii plini de alimente.
Din experienţa daţilor trecute, reprezentanţii Serviciului Social din Sighet recomandă beneficiarilor să nu se panicheze, deoarece există alimente pentru toată lumea şi de asemenea toţi cei trecuţi pe liste vor primi produsele promise.
Pensionarii au fost prezenţi astăzi în număr mare, fomând cozi încă de la primele ore ale dimineţii. Hotărâţi să nu rateze nimic, aceştia s-au călcat în picioare în faţa cantinei, fiind nerăbdători să se vadă cu produsele în mână.
Mâine vor beneficia de ajutor alimentar şomerii, care sunt aşteptaţi de la ora  08:30, la Cantina de Ajutor Social din Sighetu Marmaţiei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.