VIDEO | Număr îngrijorător de infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore

Creștere alarmantă a cazurilor noi de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost raportate 460 de cazuri noi de coronavirus. Este cea mai mare creștere a numărului de cazuri de COVID-19 din ultimele 3 luni. 2 noi cazuri de îmbolnăvire au fost confirmate și în județul Maramureș.

Până astăzi în țara noastră au fost confirmate 25.286 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.906 au fost declarate vindecate și externate. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10 decese , ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din mai multe județe. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

În Maramureș au fost verificați peste 1200 de cetățeni cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. De asemenea, s-a procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală și de igienă în mijloacele de transport public de persoane. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 44 de maramureșeni care au intrat în izolare la domiciliu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.