VIDEO | Noi demersuri ale primăriei Mireșu Mare pentru introducerea rețelei de gaz

Dacă la începutul lunii august, primăria comunei Mireșu Mare anunța că lucrările de extindere a rețelei de gaz sunt pe ultima sută de metri, azi, primarul Ioan Mătieș se află într-o deplasare în capitală  pentru încheierea unui contract important pentru acest proiect. Până la Crăciun, edilul local promite ca toți locuitării comunei vor avea gazul tras la poartă.

Începute în 2019, odată cu demararea lucrărilor de alimentare cu apă, canalizare, dar și de reabilitare a infrastructurii rutiere, lucrările la extinderea conductei de gaz pe raza comunei au cuprins cinci sate..

”Am venit în București unde sper să reușim să încheiem un nou contract de concesiune, pentru ca acea firmă dconcesionară e gaz să poată distribui gaz în toată comuna, încât pe la Crăciun, cei care doresc să aibă gaz, să-și permită acest lux. Modificările aduse Legii 155, legea gazelor, la articolul 104, fac de acum posibil un lucru,să existe concurență între concesionarii de rețea de gaz, iar în urma acestor modificări o să avem cât de repede conecsionat și gazul va fi la poarta fiecărui om din comuna Mireșu Mare”, declară Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.