Membrii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie vor beneficia de plata orelor suplimentare

Membrii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie vor beneficia de plata orelor suplimentare

Membrii Sindicatului National al Agentilor de Politie vor beneficia de plata orelor suplimentare. Preprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie sutin ca a fost castigata in instanta plata dubla pe ultimii 3 ani a orelor lucrate in intervalul sambetelor, duminicilor si sarbatorilor legale.
Oficialii Sindicatul National al Agentilor de Politie informeaza angazajii MAI ca prin Sentinta Civila nr. 2160/06.07.2010, ramasa definitiva si irevocabila la data de 10 martie 2011, a fost castigata in instanta plata dubla pe ultimii 3 ani a orelor lucrate in intervalul sambetelor, duminicilor si sarbatorilor legale.  Sumele returnatevor fi cuprinse intre 10.000 si 25.000 lei pentru fiecare politist in parte, in functie de numarul de ore lucrate in acest interval.
Potrivit declaratiilor presedintelui SNAP Maramures, Viorel Stroe, in jur de 10.000 de membrii ai Sindicatului National al Agentilor de Politie din intreaga tara vor beneficia de plata dubla pe ultimii 3 ani a orelor lucrate in intervalul sambetelor, duminicilor si sarbatorilor legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.