Un maramureşan din Petrova acuză un localnic că i-ar fi furat identitatea cât timp a fost plecat la muncă în Franţa

Un maramureşan din Petrova acuză un localnic că i-ar fi furat identitatea cât timp a fost plecat la muncă în Franţa

Maramuresanul Ionel Marian Mihalca din Petrova acuza un localnic că i-ar fi furat identitatea in perioada in care a fost plecat la munca in Franta. Invinuitul Gheorghe Vasies a fost oprit in trafic in comuna Bocsa din Zalau, insa s-a folosit de numele lui Ionel Marian Mihalca pentru a incasa o amenda de 200 de lei si doua puncte de penalizare pe permisul de conducere.
Ionel Marian Mihalca a plecat la munca in Franta la inceputul lunii martie si a fost nevoit sa se intoarca in tara in data de 14 mai la inmormantarea fratelui. La o saptamana dupa nefericitul eveniment a aflat cu stupoare de la primarul Petrovai Ioan ca  figureaza ca restantier cu o amenda in valoare de 200 lei pentru incalcarea normelor la regimul de circulatie . Facand o analiza mai amanuntita a cazului, barbatul in cauza a aflat ca amenda a fost aplicata in Comuna Bocsa din judetul Salaj  in  perioada in care a fost plecat la munca in strainatate.
 In procesul-verbal este trecut numele lui Ionel Marian Mihalca inclusiv CNP-ul este corect. Doar numarul de la  casa da de gol faptasul care a incercat sa-i fure  indentitatea .Numarul corect al casei este 629, doar ca,  in procesul verbal a fost trecut numarul 355, adica numarul impostorului.
 Consatenii au relatat pagubitului  ca la o betie vinovatul ar fi deconspirat fapta sa.  In acest fel Ionel Marian Mihalca a  aflat ca cel care i-a furat identitatea este Gheorghe Vasies, si conducea un Golf IV inchiriat, cu numerele de inmatriculare MM-15-WPY.
Ionel Marian Mihalca a depus o plangere la Inspectoratul Judetean de Politie Salaj si la Judecatoria Viseu de Sus. El asteapta ca oamenii legii sa repare greseala facuta, iar cel care i-a furat identitatea sa plateasca pentru fapta sa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.