Filmele lunii iunie, la Cinema Dacia

Filmele lunii iunie, la Cinema Dacia

 

“Burlesque: vis implinit” (drama, musical, dragoste, romantic) cu Christina Aguilera, Cher, in regia lui Steven Antin. Odată cu muzicalul Burlesque, un film electrizant, în timpul căruia nu-ţi poţi stăpâni picioarele să nu bată tactul şi ochii să nu zâmbească de încântare, scenaristul şi regizorul Steven Antin ne oferă o poveste nemuritoare despre aspiraţii împlinite în lumea showbiz-ului. Este o piatră de hotar pentru divertismentul live, un film strălucitor care dă o nouă culoare şi o nouă imagine filmului de divertisment.

„Anotimpul vrajitoarei” (aventuri, drama, fantastic) cu Nicolas Cage, in regia lui Dominic Sena. În vremuri de mult uitate, într-un ţinut devastat de războaie, ultimii Cruciaţi se întorc acasă, pentru a-şi regăsi pământurile pustiite de ciumă. Cardinalul (Christopher Lee – Lord of the Rings) e convins că groaznica molimă este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de către vrăjitoarea cea neagră. Ea vede slăbiciunile ascunse adânc în inimile tuturor. Si ceea ce vede foloseste impotriva lor.

„Viata mea sexuala” (drama) cu Cristina Florea, Vlad Zamfirescu, Gabriel Spahiu. „Viaţa mea sexuală” este povestea unei femei tinere, Dorina, care lucrează într-un sex-shop din Bucureşti. A nimerit aici din întîmplare, după ce a fost obligată să-şi întrerupă studiile pentru a-şi îngriji părinţii. Ce curs va lua viata Dorinei?

„Legaturi de sange” (drama, horror, romantic, thriller) cu Per Ragnar, Kåre Hedebrant, Lina Leandersson. Oscar, un băieţel hăituit şi batjocorit de majoritatea celorlalţi copii, găseşte dragoste, înţelegere şi răzbunare în Eli, o frumoasă, dar stranie tânără care se dovedeşte a fi vampir.

Filmele vor putea fi urmarite in perioada 3-30 iunie, la orele 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Tarif: 5 lei la ora 14:00, 7 lei la 16:00, 18:00 si 20:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.