VIDEO | Maramureșenii sunt invitați să doneze sânge. Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș va fi deschis și sâmbătă, 29 august

Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș atrage atenția că pe timpul verii scade numărul donatorilor de sânge. Datorită acestei situații s-a decis ca în ultima sâmbătă din lunile august și septembrie să fie deschis Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a se putea dona sânge.

Sâmbătă, 29 august la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș se poate dona atât sânge cât și plasmă.

”Doresc să anunț populația județului Maramureș că în ultima sâmbătă din luna august și în ultima sâmbătă din luna septembrie, Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș este deschis pentru donare în intervalul orar 08:00-11:00 și rugăm pe această cale toți oamenii care doresc să doneze și care din cauza programului de muncă din cursul săptămânii, nu reușesc să ajungă la Centrul de Transfuzie să vină sâmbătă la donare”, a precizat Daniela Weber, director Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș precizează că doar cu ajutorul donatorilor se poate asigura sângele necesar pentru pacienții din spitale.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.