VIDEO | Maramureșean cercetat pentru contrabandă cu țigări

La sfârșitul acestei săptămâni poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au organizat o acțiune specifică pe lina combaterii contrabandei cu tutun în zona de competență. Oamenii legii au descoperit în trafic un microbuz plin cu țigări de contrabandă, condus de un maramureșean.

Poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Crăciunești, un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani domiciliat pe raza  judeţului Maramureș. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă  mai multe colete cu țigări. Drept urmare, microbuzul și șoferul au fost conduși la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

 În urma inventarierii coletelor au rezultat 2.986 pachete cu țigări de proveniență duty-free, în valoare de aproximativ 35.000 de lei. În cauză, a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, microbuzul în valoare de aproximativ 10.000 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.