Lucrările la podul peste râul Iza au fost finalizate, iar traficul rutier în zonă a fost reluat în condiţii normale

Lucrările la podul peste râul Iza au fost finalizate, iar traficul rutier în zonă a fost reluat în condiţii normale

Vineri, 03.06.2011, la km 55+236, pod peste râul Iza (Bârsana) s-a lucrat intens la suprabetonare. În condiţiile în care, afară temperatura depăşea 30 de grade celsius, reprezentanţi ai beneficiarului au fost la faţa locului pentru a se asigura că muncitorii au în permanenţă apă, au unde să se adăpostească la răcoare şi folosesc ţinute adecvate pentru zilele călduroase.
 Lucrările la podul peste râul Iza au fost finalizate astfel, începând din această dimineaţă, de la ora 7:00, traficul rutier în zonă a fost reluat în condiţii normale.
De asemenea, tot astăzi, 07.06.2011 în intravilanul şi extravilanul localităţilor Ocna Şugatag şi Călineşti va avea loc faza determinantă pentru execuţia stratului de piatră spartă în vederea aşternerii mixturilor asfaltice.
 Într-o altă ordine de idei, până în acest moment, stadiul de execuţie al lucrărilor pe întreg obiectivul „Reabilitare traseu de drum judeţean „Baia Sprie (DN18) – Cavnic (DJ184) – Ocna Şugatag (DJ109F) – Călineşti (DJ185) – Bârsana (DJ185)” Cod SMIS 1419 se prezintă astfel: execuţia lărgirilor de fundaţie 60,55%, execuţia podeţelor 25%, execuţia drenurilor de fund 91,81%, reabilitarea podurilor 49,73%, execuţia şanţurilor, rigolelor şi a camerelor de cădere 25%

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.