Locul II pentru sigheteanca Brigitta Orosz la concursul ,, Lectura, comunicare şi scriere creativă”,

Locul II pentru sigheteanca Brigitta Orosz la concursul ,, Lectura, comunicare şi scriere creativă”,

Sambata si duminiuca, 4 si 5 iunie, la Cluj-Napoca s-a desfasurat concursul ,, Lectura, comunicare si scriere creativa”, o competitie care functioneaza in regim de olimpiada nationala. La editia din acest an a participat in premiera si o eleva din Sighetu Marmatiei care a reusit sa obtina locul II.
    Elevii sigheteni inca iubesc lectura. Acest lucru o dovedeste si Brigitta Orosz, eleva a Liceului Regele Ferdinand si membra a cercului de Lectura coordonat de profesorul Odarca Bout. Aceasta a participat in weekendul trecut la Olimpiada Nationala a lecturiadei desfasurate la Cluj-Napoca. Concursul a constat in doua probe: un proiect de promovare  si prezentare a activitatii Cercului de Lectura si scrierea unui eseu nestructurat despre modalitatile de promovare a lecturii.
    Premiul obtinut nu face decat sa ne bucure si sa ne incurajeze sa ducem mai departe acest proiect initiat in urma cu cinci ani, declara profesorul Odarca Bout.
    Brigitta Orosz a fost recompensata cu un premiu in bani in valoare de 90 de lei, carti si doua diplome care ii recunosc si confirma valoarea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.