Baia Mare: Mai multi bani pentru sportul maramuresean

Baia Mare: Mai multi bani pentru sportul maramuresean

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, promite mai multi bani pentru sportul maramuresean. Acesta sustine ca va aloca din bugetul local, pentru segmentul sportiv, un procent de 1,5% – 2%.

Primarul municipiului reclama faptul ca la nivel de Baia Mare s-a tintit doar la inalta performanta iar toate lucrurile s-au facut de sus in jos, fara a consolida o baza a segmentului sportiv. "Am avut tendinta sa ne raportam la podium si sa ne trezim intr-un final ca nu avem o baza si retrogradam. Sa luam un exemplu, echipa de rugby, care face acte de performanta, duce prestigiul orasului si ne trezim ca nu avem infrastructura rezolvata si echipa nu mai poate evolua la anul", precizeaza primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Primarul Baii Mari are proiecte ambitioase in ceea ce priveste infrastructura sportiva din oras. Primul proiect vizeaza terenul de rugby si cel de atletism, care vor fi transformate in viitorul apropiat intr-o baza sportiva bine structurata. De asemenea, in apropierea Grupului Scolar "Gheorghe Lazar" urmeaza sa fie construita, pe o suprafata de 10-12 hectare, o baza sportiva moderna. Ultimul proiect se refera la construirea unui nou stadion municipal, la intrarea in Baia Mare, dinspre Recea. "Stadionul Dealul Florilor nu va putea gazdui niciodata o competitie de anvergura. Nu avem parcari acolo, nu avem nimic. De ani buni s-au pompat bani acolo in loc sa se investeasca intr-o alta locatie", sustine Catalin Chereches.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.