AJF Maramures, in casa noua

AJF Maramures, in casa noua

Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures are un nou sediu. Acesta a fost inaugurat astazi in Baia Mare (Bdul Unirii, nr. 14), in prezenta presedintelui FRF, Mircea Sandu.

Dupa taierea panglicii si un scurt moment religios, autoritatile locale si judetene au tinut sa felicite initiativa Federatiei Romane de Fotbal, in speranta ca lucrurile vor incepe sa se schimbe in bine pentru fotbalul maramuresean. "Conteaza cu bani putini sa faci lucruri mari. In ceea ce priveste implicarea autoritatilor municipale si judetene, intotdeauna am spus-o.Sportul maramuresean se indreapta cu pasi grabiti spre lucruri negative. Nu traiti cu speranta ca ne vom redresa. Uitati-va la HCM, nici rugbyul nu merge bine", a mentionat vicepresedintele Consiliului Judetean, Calin Matei. Starea sub orice critica in care se afla fotbalul romanesc a fost confirmata si pe presedintele FRF. "Fotbalul care se joaca in teren este in stagnare dar speram ca in anii viitori fotbalul va redeveni curat, jignirile sa nu mai aiba loc in familia fotbalului. Daca nu, sa lase altii loc celor care vor sa sprijine acest sport", a precizat Mircea Sandu, presedintele FRF.

Nasul Sandu a participat astazi pentru prima data la inaugurarea unei asociatii judetene de sport. FRF-ul a sponsorizat AJF Maramures cu 10.000 de euro pentru dotarea si modernizarea spatiului. Mai mult, toate asociatiile judetene au fost dotate in acest an cu masini, in scopul promovarii fotbalului intern.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.