Grădiniţa din Sarasău a găzduit prima ediţie a simpozionului judeţean “Interferenţe didactice”

Grădiniţa din Sarasău a găzduit prima ediţie a simpozionului judeţean “Interferenţe didactice”

Astazi gradinita din Sarasau a gazduit prima editie a simpozionului judetean “Interferente didactice”. La eveniment a particpat, pe langa cele 100 de cadre didactice din intreg Maramuresul Istoric si inspectorul prescolar din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Marmaures, Marcela Pop. Organizatorii au intampinat oaspetii cu multe surprize. 
 Simpozionul a fost impartit in patru sectiuni distincte. Sesiunea I:  Sesiunea de Referate si Comunicari Metodice, Sectiunea a II-a: Expozitie de material didactic confectionat de educatoare, Sectiunea III : Concurs -Exopozitie “instrumente de Proiectare -Evaluare”, iar cea de-a treia sectiune a cuprins o prezentare a revistelor si publicatiilor realizate de educatoare.
Pentru fiecare sectiune a fost intocmit un juriu distinct. Emotiile au fost cu atat mai mari  pentru organziatori, cu cat comuna Sarasau se afla la prima editie a Simpozionului “Interferente didactice ”.  Dupa ce au fost acordate premiile si diplomele participantilor, organizatorii au pregatit celor prezenti o surpriza inedita.  Copiii de la Grupa mare de la Gradinita din Sarasau i-au surprins pe invitati cu un spectacol traditional popular intitulat “Stana”.
La final organizatorii i-au invitat pe toti oaspetii sa participe la o masa cu produse traditionale, intocmai ca cea  pregatita de ciobani la stana.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.