Atmosferă incendiară la inaugurarea bazei sportive de la Strâmtura

Atmosferă incendiară la inaugurarea bazei sportive de la Strâmtura

Pentru prima data in istoria localitatii Stramtura, a fost inaugurata constructia unei baze sportive cu tot ceea ce inseamna elemente din dotare: gazon, pista de alergare si tribune. Aceasta nu este o baza sportiva oarecare, ci una de talie europeana, care respecta normele Uniunii Europene.  Fiind un eveniment de amploare au fost prezenti si oameni de seama: jurnalistul sportiv Ovidiu Ioanitoaia si presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures Cristian Balaj.
    Pana acum, pasionatii sportului desfasurau activitatile pe terenuri improvizate, iar echipa de fotbal “Luceafarul”, care activeaza in Divizia D, seria nord, si-a desfasurat intalnirile tot in deplasare. Cele programate pentru “acasa” aveau loc la Barsana. Gata insa cu deplasarile. Stadionul de fotbal din Stramtura  a fost inaugurat duminica, cu meciul de fotbal dintre Luceafarul Stramtura si FC Maramures Universitar Baia Mare aflata in Liga a treia, seria 6. Partida a inceput la ora 17.00, imediat dupa sosirea invitatilor speciali Ovidiu Ioanitoaia si Cristian Balaj.
    Atmosfera la meci a fost incendiara, toate cele 320 de locuri fiind ocupate.
    Dupa cele 90 de minute de meci scorul dintre Luceafarul Stramtura si FC Maramures Universitar Baia Mare a fost egal, 2-2. Toata lumea s-a declarat insa extrem de multumita de acest rezultat, Luceafarul Stramtura reusind sa tina piept cu brio unei echipe din liga a treaia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.