Județul Maramureș, printre gazdele preferate ale Târgului de Turism al României

Joi, 20 februarie, ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2020 și-a deschis porțile pentru numeroși vizitatori, dornici să-și găsească destinația perfectă pentru următoarea vacanță. Județul Maramureș s-a numărat printre gazdele preferate ale Târgului de Turism al României, ediția de primăvară 2020

Prin replicarea în cadrul evenimentului a spiritului autentic moroșenesc, standul județului Maramureș a atras publicul asemeni unui magnet. delegația Consiliului Județean Maramureș, alături de organizatorii evenimentului ”Mândrie maramureșeană”, de reprezentanti ai Centrelor de Informare Turistică și ai unor structuri de cazare și agrement din Maramureș au întâmpinat vizitatorii cu bucate tradiționale și materiale de promovare diverse, menite să crească gradul de atractivitate turistică a județului. Totodată, reprezentanții Serviciului de Relații Publice din cadrul instituției au făcut cunoscute publicului principalele proiecte ale administrației județene, ce au ca scop creșterea circulației turistice în Maramureș, dar și aplicația ”Visit Maramures”, un instrument extrem de util pentru oricine își dorește să ne viziteze județul.

Standul județului a fost vizitat de Cristian Balaj, ambasador al turismului maramureșean, care și-a luat foarte în serios rolul și a invitat alături de el mai multe figuri marcante ale fotbalului românesc: Ovidiu Ioanițoaia, Daniel Coman, Marius Avram și Basarab Panduru. Aceștia au șutat, în mod simbolic, la poarta maramureșeană, făcând astfel legătura dintre tradiția strămoșească și un sport care, chiar dacă nu merge atât de departe în istoria noastră, a ajuns să fie urmărit și apreciat pe plan național.

Printre oaspeții standului s-a numărat și Emil Răzvan Pîrjol, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, care s-a declarat plăcut impresionat de felul în care s-a prezentat Maramureșul la acest eveniment. Delegația județului nostru s-a bucurat și de vizita actorului Cosmin Seleși, care a fost atras de voia bună și efervescența maramureșenilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.