Jandarmi şi poliţişti în acţiune pe raza localităţii Borşa

Jandarmi şi poliţişti în acţiune pe raza localităţii Borşa

Ieri, Poliţia Oraşului Borşa, în colaborare cu Serviciul Rutier Maramureş, Compartimentul Drumuri Naţionale şi Secţia de Jandarmi Vişeu – Borşa, a efectuat o acţiune pe raza oraşului. Cu această ocazie s-au desfăşurat mai multe activităţi de verificare: a autoturismelor, a unor localuri publice precum şi de legitimare a persoanelor, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi a incidentelor de natură violentă produse pe fondul consumului de alcool. 25 de autovehicule au fost oprite pentru verificări; trei localuri publice au fost controlate şi circa 40 de persoane au fost legitimate. Dintre acestea din urmă, opt au fost conduse la sediul poliţiei pentru clarificarea situaţiei documentelor de identitate. S-au aplicat 27 de amenzi contravenţionale, cu o valoare totală de 3.600 lei. S-a luat măsura complementară a reţinerii a patru permise de conducere, toate pentru consum de alcool. Oamenii legii au constatat trei infracţiuni, una la regimul circulaţiei şi respectiv două la Legea 61/2001 republicată, privind normele de convieţuire socială.
 De exemplu, în incinta unui bar, de pe strada Libertăţii, în jurul orei 19,45 a fost identificat Cristian M., de 32 ani, care purta, fără drept şi într-un loc public, un cuţit. Faţă de cel in cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii de port ilegal de cuţit.
Tot pentru port ilegal de cuţit va fi cercetat şi Daniel Ş., de 19 ani, din Borşa. Acesta, pe fondul consumului de alcool, a avut o altercaţie, cu un alt borşan, de 28 de ani, pe care l-a împuns cu un cuţit în zona hemitoracică. În cauză se efectuează cercetări urmând ca în funcţie de numărul de îngrijiri medicale de care va avea nevoie partea vătămată, să se facă şi încadrarea juridică a faptei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.