VIDEO | Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației, apreciată ca fiind ”Cel mai bun comunicator din M.A.I”

”Cei mai buni comunicatori din MAI” au fost premiați de ministrul Marcel Vela și de către secretarul de stat Bogdan Despescu cu ocazia Zilei Comunicatorului. Iulia Stan purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației s-a bucurat de această apreciere.

Aprecierile ministrului s-au îndreptat spre ITPF Sighetu Marmației, fapt pentru care a acordat două diplome agentului șef adjunct de poliție Iulia Stan din cadrul Compartimentului Purtător Cuvânt – ITPF Sighetu Marmației și comisarul șef de poliție Ilie Poroch-Serița,  ofițer de relații publice al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava. Premiile le-au fost oferite pentru modul cum au gestionat activitatea de comunicare publică și relații publice.

Mă simt onorată pentru faptul că în cadrul videoconferinței organizată cu ocazia Zilei comunicatorului în MAI, ministrul Marcel Vela a apreciat munca pe care am depus-o în cadrul activității de informare publică și relații publice. Vreau să vă mulțumesc vouă, reprezentanților mass-media pentru implicare, răbdare și colaborare. De fiecare dată am încercat să fiu operativă în transmiterea informațiilor de interes public, iar comunicatele trimise către voi să conțină claritate și concizie. În activitatea pe care am întreprins-o am urmărit întotdeauna să dau răspuns celor mai multe dintre așteptările

Iulia Stan e absolventă a  cursurilor Facultății de Filozofie și Jurnalism din Baia Mare, având și o experiență de 2 ani de zile ca și reporter la ziarul Glasul Maramureșului. Din anul 2006 e angajată a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, iar din 2007 își desfășoară activitatea în cadrul compartimentului, ca Purtător Cuvânt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.