VIDEO | În toate locațiile DGASPC Maramureș se derulează activități specifice toamnei

În toate locațiile DGASPC Maramureș se derulează activități specifice curățeniei de toamnă. Evident, copiii și tinerii din sistemul de protecție specială au dovedit că sunt foarte harnici și au dat o mână de ajutor angajaților din sistem.

La CTF 1 Ocna Șugatag, CTF Cehov Baia Mare și CRRPH Călinești, copiii au dat un exemplu demn de urmat în acest sens.

Bucuroși că a venit toamna cu roadele ei bogate, copiii de la CTF Ștefan cel Mare Sighetu Marmației au dat o mână de ajutor în grădina de la Oratoriu Sf. Francisc din Sighetu Marmației, la strânsul strugurilor și a nucilor.

La plecare, copiii au fost răsplătiți pe măsură, cu fructe dulci și parfumate.

S-a umplut cămara cu bunătăți și la CTF 1 Ocna Șugatag: murături, ardei iuți și salată de gogoșari și ceapă. Pentru ca sezonul rece să nu-i ia prin surprindere.

Ca niște bucătari adevărați, copiii de la CTF Bradului au pregătit, împreună cu personalul de serviciu, murăturile pentru sezonul rece: au spălat legumele, le-au tăiat bucățele, le-au pus în borcane și le-au condimentat.

Astfel, copiii au resimțit bucuria muncii în echipă, distracția din bucătărie, dar și importanța vitaminelor date de legume. Produsul final a fost unul pe măsura așteptărilor, iar copiii au fost foarte încântați de ceea ce au realizat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.