ÎN DIRECT: Dana Grecu l-a dat afară pe Codrin Ştefănescu din studioul Antenei 3

ÎN DIRECT: Dana Grecu l-a dat afară pe Codrin Ştefănescu din studioul Antenei 3

Dana Grecu l-a dat afară pe Codrin Ştefănescu din studioul Antenei 3, după ce secretarul general-adjunct al PSD a refuzat să-i ceară scuze deputatului PNL Răzvan Prişcă, pe care l-a ironizat şi l-a atacat în direct. În ediţia de luni seară a emisiunii „La ordinea zilei“, Dana Grecu a hotărât să-l dea afară din platou pe Codrin Ştefănescu după un schimb de replici pe care l-a avut cu un alt invitat, Răzvan Prişcă, pe care l-a ironizat pe seama modului în care vorbeşte, scrie HotNews.ro.  

Secretarul general-adjunct al PSD s-a enervat după ce deputatul PNL a declarat că fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, şi social-democraţii au încercat să distrugă Justiţia din România. În stilul caracteristic, Ştefănescu a precizat că interlocutorul său „vorbeşte ca o râşniţă, e setat de la partid cu cheiţa, e peltic şi vorbeşte non-stop“.

Moderatoarea Dana Grecu a intervenit şi le-a solicitat colegilor din regie să-i oprească lavaliera lui Codrin Ştefănescu, catalogând comportamentul acestuia drept inadmisibil, declarând că se simte jignită şi solicitându-i să prezinte scuze atât lui Răzvan Prişcă, cât şi telespectatorilor, după cum puteţi vedea în fragmentul video publicat pe site-ul Antenei 3

Citeste mai mult: AICI

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.