Focar de infecţii în apropierea gării CFR

Focar de infecţii în apropierea gării CFR
In imediata apropiere a Garii CFR Calatori din Sighetul Marmatiei se afla o cladire dezafectata, care cu timpul a devenit un focar de infectii si un pericol public pentru cei care tranziteaza prin zona. Imobilul, aflat in patrimoniul CFR a fost lasat de izbeliste, iar acum, acolo nu au mai ramas decat geamuri sparte, moloz si mizerii.
Din acoperisul imobilului a mai ramas doar o parte, iar usile lipsesc. Oricine poate patrunde in incinta cladirii la orice ora. Odata patrunsi in interior, un miros infect iti taie respiratia. In jur, doar cioburi, carpe azvarlite peste tot si peturi aruncate de cei care se adapostesc ocazional in incinta cladirii. Cei care tranziteaza mai des prin zona ne relateaza cum elevii navetisti dar si copiii, in drum spre casa, patrund in cladirea parasita si se joaca printre peretii si ferestrele daramate.
Locatarii din zona spun ca peretii sunt atat de degradati, incat pot sa cedeze in orice moment. Ploile si inundatiile au nenorocit tencuiala, acoperisul e aprope decopertat, deci nu ar fi nicio mirare pentru nimeni daca vre+una dintre barnele ramase s-ar prabusi peste copiii care considera cladirea un refugiu. In acel caz, cine si-ar asuma raspunderea pentru o tragedie? Seful Garii CFR Sighet contactat de presa locala nu a putut sa dea nici un fel de declaratii pe aceasta tema, indrumandu+ne spre Regionala CFR Cluj.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.