Evenimentul “Creştem împreună cu TV Sighet şi Sighet FM” organizat ieri în Parcul Central de TV SIGHET şi radio SIGHET FM s-a bucurat de un real succes

Evenimentul “Creştem împreună cu TV Sighet şi Sighet FM” organizat ieri în Parcul Central de TV SIGHET şi radio SIGHET FM s-a bucurat de un real succes

Evenimentul “Crestem impreuna cu TV Sighet si Sighet FM” organizat ieri in Parcul Central de catre TV SIGHET şi radio SIGHET FM s-a bucurat de un real succes in randul copiilor. Drept multumire pentru contributie, organizatorii au vizitat azi prichindeii care au performat ieri pe scena si le-au oferit prajiturele si sampanie pentru copii. 
Organizatorii evenimentului 1 iunie “Crestem impreuna cu TV Sighet si Sighet FM ”, in frunte cu directorii Gheorghe Paul Szaniszlo si Attila Kantor  au vizitat gradinitele participante la petrecerea in aer liber care a avut loc ieri, in Parcul Central si le-au multumit personal pentru aportul pe care l-au avut in desfasurarea evenimentului.
Copiii au fost rasplatiti de catre organizatori cu prajiturele si sampanie pentru copii.
 Copiii au primit cu bratele deschise cadourile venite de la organizatori si i-au intampinat cu entuziasmul si incocenta ce-i caracterizeaza.
Realizatoarele emisiunii “Poveste de noapte buna”, Liliana Varsta si Ileana Berci au fost şi ele primite cu multa caldura de cei mici care au fost incantati sa le vada in realitate langa ei.
Educatoarele de la gradinite au declarat ca asemenea evenimente precum cel organizat de TV Sighet si Sighet FM mobilizeaza Sighetul si ii incanta  pe copiii dar si pe parinti. Gheorghe Paul Szaniszlo, directorul TV Sighet,  ne-a dezvaluit ca suprizele si evenimentele pregatite de TV Sighet  sighetenilor nu se opresc aici, deoarece  “Televiziunea Maramuresului istoric”  este  mereu cu sufletul aproape de telespectatorii ei fideli.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.