VIDEO | Elevii Școlii Gimnaziale de Arte ”George Enescu”vor susține audiții online, pentru încheierea anului școlar

Școala Gimnazială de Arte ”George Enescu”din Sighet și-a desfășurat pe perioada pandemiei, activitatea online. Orele de instrument s-au derulat în mediul virtual, iar încheierea anului școlar se va realiza printr-o audiție a elevilor, tot în spațiul virtual.

Orele de predare s-au realizat în tot acest timp, online, cu greutate, pentru există un decalaj de sunet în online. Pentru a putea încheia anul școlar, elevii au primit partituri cu studii pe care rebuie să le exerseze, pentru audiția finală.

”Încheierea se va face printr-o audiție online de către comisiile specifice fiecărei catedre. Pnetur elevii de clasa a VIII-a, examenul de basolvire constă tot într-o audiție, deci nu sunt afectați în mod deosebit”, spune directorul școlii, Ioan Muntean.

Din cauza pandemiei, Școala gimnazială de Arte ”George Enescu”a ratat în acest an organizarea Concursului național de Interpretare instrumentală și Arte Vizuale, organizat an de an la Sighet, în luna mai. În această perioadă însă, conducerea școlii face demeresuri pentru a găsi cel mai bun furnizor și cea mai bună ofertă pentru achiziționarea unui pian nou, care va deservi elevii și profesorii școlii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.