VIDEO | Elevii de 10 ai Sighetului au fost premiați de liberali

Elevii din Sighet care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat au fost premiați astăzi de către Partidul Național Liberal Sighetu Marmației. Astfel 2 fete care au obținut media 10 la examenele naționale au fost răsplătite cu diplome și premii în bani.

Pe lângă cele două premii anul acesta organizatorii au pregătit și un premiu surpriză pentru o altă elevă din Sigehtu Marmației.

”În fiecare an noi premiem performanța, fie că e vorba de performanță școlară sau extrașcolară. Păstrăm tradiția și în acest an, am fost atenți la rezultatele Evaluării Naționale și a Bacalaureatului și sunt bucuroasă că și în acest an avem 2 copii cu media 10 la aceste examene. Este extrem de important să îi încurajăm, să evidențiem acești copii pentru că cea mai bună investiție pe care putem să o facem este în educația tinerilor. Și eu îmi doresc în mod deosebit ca acești tineri să se poată întoarce acasă, în Sighetu Marmației”, a declarat Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

Mai multe despre acest eveniment veți putea afla luni în cadrul emisiunii Manifest, de la TV Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.