VIDEO | 592 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Numărul cazurilor noi de COVID-19 se menține crescut. 592 de noi îmbolnăviri au fost depistate în ultimele 24 de ore în România, potrivit celui mai recent bilanț al autorităților. Un nou caz a fost confirmat și în Maramureș.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică în ultimele 24 de ore alte 13 persoane au murit. La terapie intensivă se află în prezent 236 de pacienți. Numărul testărilor efectuate în acest interval este de 14.680, fiind a doua zi cu cele mai multe testări după 29 aprilie, când au fost efectuate 16.684.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în județul nostru, în sistem integrat 94 de misiuni. Cele 134 de efective au procedat la menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au intrat ieri în țară 320 de maramureșeni. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional patru persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală stabilite pentru perioada stării de alertă. De asemenea, au fost verificați peste 50 de agenți economici. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.