VIDEO | Deschis, dar acces cu restricție, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”, din Baia Mare

Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”din Baia Mare și-a redeschis porțile pentru cititori. Accesul se face însă cu anumite restricții, respectând totodată măsurile de igienă.

Cititorii care trec pragul Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” vor fi echipați cu mască de protecție, iar în cazul în care nu posedă, vor primi o mască din partea personalului bibliotecii. Tot aceștia îi vor termoscana și îi vor ruga să-și dezinfecteze mâinile, după care vor putea intra în bibliotecă, pentru a împrumuta cărți. Împrumut de carte se va face doar la parterul bibliotecii și doar câte trei cărți. Celelalte etaje rămân închise pentru public, Cititorii nu vor avea acces la raft, angajații bibliotecii le vor oferi cărțile solicitate.

”Pentru cititorii care și-au făcut rezervare online prin intermediul catalogului E-bibliofil, fie prin intermediul  adresei de email bjpd.rezervare@gmail.com, vor primi un pachet cu cărțile rezervate în prealabil .Aceștia vor fi informați telefonic sau prin email cu privire la intervalul de timp în care își pot ridica aceste cărți de la bibliotecă”, spune Ștefan Selek, bibliotecar responsabil cu planificarea culturală la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”, din Baia Mre..

Biblioteca este deschisă luni și vineri de la ora 10:00-14:00, marți, miercuri și joi, de la ora 10:00-17:00.Biblioteca este deschisă doar la sediul central, filialele bibliotecii rămân în continuare închise. Cititorii vor putea împrumuta în această perioadă cd-uri și filme de la Mediatecă, iar de la Sala de lectră, bibliotecarii vor scana la cerere, documentul care sunt în colecția acestei săli.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.