Dacă optați pentru un pachet turistic în Turcia, veți beneficia de o excursie gratuită în Grecia

Dacă optați pentru un pachet turistic în Turcia, veți beneficia de o excursie gratuită  în Grecia

Agentiile de turism din Sighet pun la dispozitia celor care si-au propus sa-si petreaca concediul in strainatate, oferte cat se poate de tentante. De exemplu, daca optati pentru un pachet turistic in Turcia, veti beneficia de o excursie gratuita  in Grecia.
Agenţiile de turism din Sighet au promoţii de vara  tot mai tentante pentru sigheteni , cele mai interesante dintre ele fiind cele care oferă, la o excursie achiziţionată încă una gratis, destinaţiile fiind Turcia şi Grecia.  Daca la inceputul anului preturile erau mai ridicate , in momentul de fata doritorii pot sa achizitioneze sejururi la preturi avantajoase. Ofertele sunt pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile , inclusiv pentru cei mai pretentiosi. Tarifele pornesc de la 300 de euro allinclusive.
Daca alegeti sa va deplasati cu avionul spre destinatia turistica, operatorii va pun la dispozitie si oferte unde taxele de aeroport sunt gratuite cum ar fi in Insulele Grecesti. In functie  de hotelul sau pensiunea aleasa de turist,  preturile oscileaza intre 300-400 euro.
Romanticii incurabili pot sa aleaga un city brake la Paris Londra sau Amsterdam. Pentru 2 nopti de cazare si mic dejun, doritorii trebuie sa scoata din buzunar intre  90-120 euro. 
Cei care nu doresc sa paraseasca perimetrul Romaniei, pot opta pentru ofertele puse la bataie de hotelierii autohtoni 
Cei mai multi sigheteni insa opeteaza pentru excursii in afara tarii, deoarece,considera acestia, calitatea serviciilor este mult mai buna.
Cei care se grabesc inca pot sa beneficieze de reduceri de 5-10% pentru pachetele turistice,  prin programul Early Book.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.