CS PLIMOB ÎN ETAPA ZONALĂ

CS PLIMOB ÎN ETAPA ZONALĂ

In acest safrsit de saptamana CS Plimob campioana judetului Maramures la fotbal categoria juniori E va reprezenta judetul la etapa zonala a Campionatului de fotbal. Din aceasta categorie fac parte copii nascuti in anul 2000, mici fotbalisti care au reprezentat cu cinste fotbalul sighetean.

In urma meciurilor disputate la semifinale s-au calificat echipele CS Plimob Sighetu Marmatiei, FC Mara Baia Mare,  XELA Baia Mare si Sporting Baia Mare.
In prima semifinala s-au  intalnit CS Plimob Sighetu Marmatiei si XELA Baia Mare, echipa sigheteana castigand fara probleme cu scorul de 5 la 2. In a doua semifinala au jucat echipele FC Mara Baia Mare si Sporting Baia Mare, scorul fiind de 6 la 1 pentru FC Mara. Finala mare in care s-au intalnit CS Plimob Sighetu Marmatiei contra FC Mara Baia Mare a fost un meci extreme de viu disputat, cu foarte multe goluri si faze frumoase la ambele porti. Sighetenii conduceau la un moment dat cu 2 la 0 insa scorul a fost 3 la 3 dupa terminarea timpului de joc. Totul s-a decis  la penalty-uri unde s-a impus Plimob Sighet, castigand astfel Campionatului Judetean Maramures la juniori E. Dupa aceasta victorie echipa sigheteana s-a calificat la etapa zonala a acestei competitii de junior unde va juca in zilele de 13, 14 si 15 mai. Fotbalistii sigheteni vor intalni in deplasare campioanele judetelor Cluj, Bihor, Salaj, Satu Mare si Bistrita.
Asadar nu ne ramane decat sa le uram succes micutilor fotbalisti si sa ii asteptam asa cum se cuvine de la etapa zonala, de unde cu siguranta se vor intoarce victoriosi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.