CS PLIMOB CAMPIOANĂ PE JUDEŢ

CS PLIMOB CAMPIOANĂ PE JUDEŢ

 

Duminica 8 mai, pe Stadionul Municipal Sighetu Marmatiei s-a disputat finala Campionatului Judetean Maramures la juniori E la fotbal. Astfel pe locul intai s-au clasat copiii nascuti in anul 2000 de la echipa sigheteana CS Plimob.

In urma meciurilor disputate la semifinale s-au calificat echipele CS Plimob Sighetu Marmatiei, FC Mara Baia Mare,  XELA Baia Mare si Sporting Baia Mare.
In prima semifinala s-au  intalnit CS Plimob Sighetu Marmatiei si XELA Baia Mare, echipa sigheteana castigand fara probleme cu scorul de 5 la 2.
In a doua semifinala au jucat echipele FC Mara Baia Mare si Sporting Baia Mare, scorul fiind de 6 la 1 pentru FC Mara.
Astfel in meciul pentru locurile 3 si 4 s-au intalnit XELA Baia Mare si Sporting Baia Mare, scor 4 la 3.

Finala mare in care s-au intalnit CS Plimob Sighetu Marmatiei contra FC Mara Baia Mare a fost un meci extreme de viu disputat, cu foarte multe goluri si faze frumoase la ambele porti. Sighetenii conduceau la un moment dat cu 2 la 0 insa scorul a fost 3 la 3 dupa terminarea timpului de joc. Totul s-a decis  la penalty-uri unde s-a impus Plimob Sighet, castigand astfel Campionatului Judetean Maramures la juniori E.

In urma acestiu rezultat echipa sigheteana s-a calificat la etapa zonala a acestei competitii de junior unde va juca alaturi de campioanele judetelor Cluj, Bihor, Salaj, Satu Mare si Bistrita. Asadar nu ne ramane decat sa ii felicitam pe micutii fotbalisti si ii asteptam asa cum se cuvine de la etapa zonala, de unde cu siguranta se vor intoarce victoriosi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.